Wüsthof - Lådinsats 15 knivar Bok


Jämför produkt Wüsthof - Lådinsats 15 knivar Bok online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wüsthof - Lådinsats 15 knivar Bok i kategorin Knivförvaring övrigt här hos oss.

Produktinformation

Lådinsats av bokträ som förvarar dina knivar på ett tryggt sätt och hjälper dem att behålla skärpan. Insatsen rymmer upp till 15 knivar; sju stora och åtta små. .

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Duo Knivförvaring 40x14,5 cm Ljusgrå

En ytbesparande knivförvaring från Joseph Joseph. Liggande knivförvaring designad för att placeras i kökslådor, i två nivåer får du plats med många knivar på en liten yta - den övre nivån för korta knivar och den undre nivån för större knivar, glidsäkra fötter som förhindrar att enheten glider runt i lådan.

- Passar knivar med blad på upp till 23 cm.
- Halkskyddad botten
- Passar lådor med en lägsta höjd på 7,5 cm

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer