Global

G-666/07 Knivetui med blixtlås för 7 knivar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Väska i kraftig nylon, praktisk mobil förvaring till dina Globalknivar. Passar knivar med max 22 cm bladlängd.


Jämför produkt G-666/07 Knivetui med blixtlås för 7 knivar online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten G-666/07 Knivetui med blixtlås för 7 knivar i kategorin Knivförvaring övrigt här hos oss.

Kategori: Knivförvaring övrigt
Artikelnummer: 53324
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.

Got7

Got7 (hangul: 갓세븐) är ett sydkoreanskt pojkband bildat år 2014 av JYP Entertainment. Got7 finns inte lägre under JYP. JYP Entertainment släppte ett uttalande om att gruppen officiellt skulle lämna JYP entertainment den 19 januari 2021, efter utgången av deras kontrakt. Gruppen består av de sju medlemmarna Mark, JB, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam och Yugyeom.