Sidan innehåller annonslänkar

Wüsthof - Knivblock rutor 12 knivar Bok

-25%

Jämför produkt Wüsthof - Knivblock rutor 12 knivar Bok online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wüsthof - Knivblock rutor 12 knivar Bok i kategorin Knivblock här hos oss.

Produktinformation

Stort knivblock av bokträ som förvarar dina knivar på ett tryggt sätt och hjälper dem att behålla skärpan. Träet är termiskt värmebehandlat i 200°C, vilket stärker virket, gör det motståndskraftigt mot mögel och förhindrar att vatten absorberas.Knivblocket har plats för 12 knivar och ett skärpstål. .

Se gärna också

Fiskars - Functional Form Knivblock Trä 5 Knivar Trä

Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar är den perfekta starten när du ska köpa dina första knivar. Knivblocket står stadigt på din köksbänk så att du alltid har dina knivar lättillgängliga. Med plats för 5 knivar och med en praktisk magnet på sidan som gör att du även kan förvara exempelvis en extra kniv eller sax på ditt knivblock. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och med praktiska Softgriphandtag som är både bekväma och säkra. Knivblocket finns i natur, svart eller vitt och innehåller; Grönsakskniv, bladlängd 7 cm Tomatkniv, bladlängd 12 cm Asiatisk kockkniv, bladlängd 17 cm Kökskniv, bladlängd 20 cm Brödkniv, bladlängd 23 cm Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.

Läs mer