Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Knivblock 22 cm Svart

Jämför produkt Gefu - Knivblock 22 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Knivblock 22 cm Svart i kategorin Knivblock här hos oss.

Produktinformation

Ett svart knivblock att förvara dina knivar i så de inte skadas och behåller livstiden längre. Stilrent och snygg i köket. .

Se gärna också

Wüsthof - Knivblock 6 knivar Betong -25%

Robust knivblock av bokträ med ett yttre hölje av betong, som förvarar dina knivar på ett tryggt sätt och hjälper dem att behålla skärpan. Träet är termiskt värmebehandlat i 200°C, vilket stärker virket, gör det motståndskraftigt mot mögel och förhindrar att vatten absorberas. Tack vare skalet av betong väger knivstället hela 3,28 kg, vilket gör att det står stadigt på bänken samtidigt som det får ett rustikt utseende.

Knivblocket har plats för två större knivar, fyra i mellanstorlek och ett skärpstål. Trälocket går att ta loss för enkel rengöring. Basen har ett filtlager undertill för att skydda ytan på köksbänken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Iittala

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BIOREGENA

Se alla produkter