Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Kavel trä 44 cm

Beställ GastroMax - Kavel trä 44 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Kavel trä 44 cm inom kategorin Kavlar.

Produktinformation

Klassisk kavel från Gastromax i FSC-märkt bok. Handdiskas rekommenderas.

Gastromax har ända sedan starten för 100 år sedan jobbat för att designa och ta fram okomplicerade och hållbara köksredskap. De har genom åren samarbetat med professionella kockar för att kombinera form och funktion, allt för att du ska få verktyg av hög kvalitet som gör din matlagning enklare och roligare. .

Se gärna också

MasterClass - Kavel Marmor Svart -25%

Kavel av marmor, perfekt att använda till exempelvis marsipan som lätt fastnar på vanliga träkavlar. Tack vare kavelns tyngd behöver du inte trycka lika mycket då du använder den. Ett matchande ställ medföljer som gör kaveln lättare att förvara då den inte används.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Solskydd

Solskydd från LAB DE BIARRITZ

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Fiskars

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Fiskars

Se alla produkter