Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - True Flow Grytset 5 delar

-34%

Jämför produkt Zwilling - True Flow Grytset 5 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - True Flow Grytset 5 delar i kategorin Kastrullset här hos oss.

Produktinformation

True Flow Grytset i fem snygga delar, från tyska Zwilling. Det här är ett perfekt första set att börja matlagningslivet med, en bra studentpresent med andra ord.

Men även passande för den som vill uppgradera kastrullerna hemma, och få kvalitet som räcker länge. I setet finns allt man behöver för livets matlagning – kastrull (1,5 L) utan lock, gryta (2 L), gryta (3 L), gryta hög (3,5 L), gryta (6 L), alla med glaslock.

Tillaga goda pastasåser, frukostgröt eller låt en gryta stå och puttra länge på låg värme. Alla locken har en integrerad sil för avrinning, och alla delar i setet är tillverkade av hållbar 18/10 rostfritt stål.

Botten är en Sigma Classic Sandwich botten, som ger en jämn och bra värmespridning. På insidan finns en måttskala och alla delar har en droppfri hällkant.

Precis som kastrullerna och grytorna är handtagen mattpolerade i rostfritt stål, och de håller sig svalare med en ”Stay cool” teknik. True Flow fungerar på alla hällar, även induktion, och de går att diska i diskmaskin.

Om man vill laga mat i ugn går det bra upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna - Fungerar på induktion- Kastrull 1,5 L- Gryta 2 L - Gryta 3 L - Gryta hög 3,5 L - Gryta 6 L .