Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Cube Grytset 3 delar + 2 Lock

-62%

Jämför produkt Zwilling - Cube Grytset 3 delar + 2 Lock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Cube Grytset 3 delar + 2 Lock i kategorin Kastrullset här hos oss.

Produktinformation

Cube grytset i fem delar; en gryta, en kastrull med vardera tillhörande lock, samt en stekpanna. Stekpannan är utrustad med Duraslide® Ultra non-stickbeläggning, och samtliga kärl har en mattpolerad "satin-finish", tillverkad i 18/10 rostfritt stål.

Glaslocken har silikontätade mellanglas och metallkant. 3-ply sandwich-botten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt.

Bygelhandtagen på locken minskar risken för att det blir för varmt. Bygelhandtaget är som ett kantigt U, motsatsen till knoppar.

Rostfria bygelhandtag blir inte lika varma som rostfria knoppar då luften runt kyler ner på ett annat sätt, därav ”stay cool”-effekt som minskar risken för att du bränner dig. I setet ingår - Gryta med lock 3 liter, 20 cm - Kastrull med lock 1,5 liter, 16 cm - Stekpanna 26 cm .

Se gärna också

Vargen & Thor - Mjölner Grytset 3 delar

Mjölner är ett grytset som är en riktigt bra och hållbar investering från Vargen & Thor, som passar till all sorts matlagning.

Setet innehåller grytan Miranda på 4 liter, kastrullen Vera på 1,6 liter och traktörpannan Modell Y. Ytan är i slående vacker äkta koppar, och insidan är i borstat rostfritt stål. Den borstade ytan bidrar till att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. En klockren funktion. Handtagen, som är värmesäkra, är tillverkade i hållbart rostfritt stål. Tre riktiga pärlor att ha i köksskåpet, eller ha framme på spisen, redo för nästa måltidsförberedelse. Lock i glas ingår.

Vargen och Thor har använt äkta koppar till denna serie, ingen plätering här inte. Alla delar har en kärna av aluminium, för en snabb och jämn värmespridning. Tack vare ny teknik fungerar den på alla hällar, även induktion, och den tål att användas i ugn i upp till 300°c. Vid tillagning i ugn fungerar inte värmeskyddet, så det kan vara bra att kombinera kastrullen och traktörpannan med det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor.

Miranda, Vera och Modell Y kan diskas i diskmaskin, och det är bra att veta att vid användning med gas, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

Mjölner-serien kommer bli en stabil följeslagare i köket, med sina olika egenskaper, samt olika storlekar, passar de till all matlagning. Från vardagens grytor eller pastasåser, långkok på helgen, eller morgonens frukostgröt. All mat smakar lite bättre när man tillagar det med bra råvaror, engagemang och bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen. Mjölner är en serie att räkna med, och det är också en fin studentpresent, ett set för det nya livet.

- Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
- Glaslock ingår
- Rostfritt stål och äkta koppar
- Kastrull 1,6 liter
- Gryta 4 liter
- Traktörpanna ø28 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal