Sidan innehåller annonslänkar

Zalto - Denk'Art Karaff No. 150 1,6 L


Beställ Zalto - Denk'Art Karaff No. 150 1,6 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zalto - Denk'Art Karaff No. 150 1,6 L inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Från österrikiska Zalto kommer denna vackra karaff, kallad nr 150. Den ingår i deras Denk’Art serie, och är tillverkad av munblåst kristallglas.

Den vackra smala formen är perfekt för att lufta ett lättare rött vin, till exempel Pinot Noir eller Beaujolais, eller för att servera rosé eller ett vitt vin. Att lufta vin i en dekanteringskaraff hjälper till att smaker och dofter kommer till sin fulla rätt.

Luftningen kan även göra så att korksmak och eventuellt sediment avlägsnas. En karaff är också ett vackert inslag i dukningen, och då denna rymmer 1,6 liter passar den också för servering av vatten.

Kombinera med andra glas ur samma serie för att skapa en elegant helhet. Zalto har levererat vinglas till vinälskare och sommelierer världen över i sex generationer.

Sedan 2006 huserar de i österrikiska Neunagelberg, och den prisbelönta serien Denk’Art har man uppkallat efter den österrikiska prästen och vinexperten Hans Denk. I samma serie ingår karaffer i flera utföranden, vinglas, ölglas och vattenglas.

Alla i samma hållbara kristall, och då de går att diska i diskmaskin blir de lätt en favorit hemma. - Dekanteringkaraff- Tål att diskas i diskmaskin- Tillverkad i vacker munblåst kristall- 1,6 L - Finns även i en mindre och större storlek .

Från kunskapsbanken

Dino

Dino är Jessica Folckers andra album. Det släpptes den 26 oktober 2000. To be able to love blev en hit.

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer