Sidan innehåller annonslänkar
Electrolux

Electrolux PQ91-50MB

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

2-i-1-dammsugare för enkel städning

Pure Q9 från Electrolux är en stark 2-i-1-dammsugare i premiumdesign. Den är lätt i handen och smidig att styra – utformad för att göra din städning enklare. När det är dags att ladda dammsugaren rullar du den enkelt in i och ut ur laddningsstället – du behöver inte lyfta den.

Tyst och uthållig


Beställ Electrolux PQ91-50MB på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux PQ91-50MB inom kategorin Kampanjer.

Kategori: Kampanjer
Artikelnummer: 113738
Visa fler

Från kunskapsbanken

Primus

Primus AB är ett företag som tillverkar utrustning för friluftsliv bland annat gasolkök och friluftskök. Företaget bildades 1892 och är sedan 2003 en del av Fenix Outdoor tillsammans med Fjällräven, Naturkompaniet, Tierra, Brunton, Inc. och Hanwag. Produktnamnet Primus har med tiden blivet en synonym för alla sorts bärbara kök som arbetar efter samma tekniska princip. Primus var dock "den förste" i raden, vilket betyder på latin just primus.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015