Sidan innehåller annonslänkar
Electrolux

Electrolux PD82-4BM

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dammsugare PD82-4BM Electrolux

Golvdammsugare Pure D8.2 Origin i färgen black matte. Dammsugaren är tillverkad av 55% återvunnet material. Den har 12 meters räckvidd och ett sköljbart Hygiene12-filter. 

Tystgående
PureSound System i kombination med munstycket gör den extremt tyst - endast 57 db(A). 

Anpassad sugeffekt&


Beställ Electrolux PD82-4BM på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux PD82-4BM inom kategorin Kampanjer.

Kategori: Kampanjer
Artikelnummer: 116724
Visa fler

Från kunskapsbanken

Primus

Primus AB är ett företag som tillverkar utrustning för friluftsliv bland annat gasolkök och friluftskök. Företaget bildades 1892 och är sedan 2003 en del av Fenix Outdoor tillsammans med Fjällräven, Naturkompaniet, Tierra, Brunton, Inc. och Hanwag. Produktnamnet Primus har med tiden blivet en synonym för alla sorts bärbara kök som arbetar efter samma tekniska princip. Primus var dock "den förste" i raden, vilket betyder på latin just primus.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015