Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

Beställ Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart inom kategorin Kaffekvarnar.

Produktinformation

Med kaffekvarnen Lorenzo från tyska Gefu förvandlas kaffebönorna till perfekt malet kaffe precis enligt dina önskemål. Kvarnen har 11 olika lägen, fint pulver till espresso, medelgrovt till filterkaffe och grovt till franskt presskaffe.

Malningsgraden justeras genom att skruva på knoppen överst på kaffekvarnen. Häll i bönorna på toppen och veva runt med handtaget och ditt kaffepulver samlas i behållaren i botten.

Behållaren är i plast och har måttangivelser på kanten. I behållaren ryms ca.

fyra kaffemått av malet kaffe. Tack vare det extra stora keramiska kvarnverket krävs betydligt färre varv än med konventionella kvarnar.

Veven är avtagbar och kan fästas på kvarnen för att spara utrymme när den inte används. Låt denna högkvalitativa och snygga kaffekvarn hjälpa dig mot vägen till en perfekt kopp kaffe. .

Se gärna också

Smeg - Smeg 50's style Kaffekvarn Röd -25%

Kaffekvarn i retro-design från Smeg, ett måste för dig som värdesätter riktigt gott kaffe. Med Smegs kaffekvarn har du full kontroll över malningsprocessen, så att du kan få exakt rätt kvalitet och kvantitet av malning till din kopp kaffe.

Kvarnstenar av rostfritt stål
De koniska kvarnstenarna av rostfritt stål minskar värmen som genereras under malningsprocessen. Detta skyddar de värdefulla eteriska oljorna i bönorna från termisk sönderdelning, vilket därigenom bevarar den fulla smaken som släpps under bryggningen.

Behållaren rymmer upp till 340 g kaffebönor och 130 g malt kaffe. Ett "twist and lock"-lock förhindrar oxidation av bönorna.

Välj mellan 30 malningsinställningar för alla typer av kaffe, från fin malning för stark espresso till grovmalet för franskt presskaffe.

Förpackningen innehåller:
- Stöd för kaffebehållare
- Filterstöd
- Rengöringsborste

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Ankarsrum

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter