Lykke kaffegårdar - Bryggkaffe Darkness Mörkrost 500 g

Beställ Lykke kaffegårdar - Bryggkaffe Darkness Mörkrost 500 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lykke kaffegårdar - Bryggkaffe Darkness Mörkrost 500 g inom kategorin Kaffe.

Produktinformation

Mörkrostat kaffe vid namn Darkness, från Lykke kaffegårdar. Till Darkness har Lykke valt råkaffe från Brasilien (Caparaó) med en djup karaktär och inneboende smaker som kakao, pekannöt och kakdeg.

Det betyder att de kan ta fram ett kaffe med den fylligare smak och munkänsla som många älskar, men som smakar kaffe snarare än rostmaskin, som i vissa andra sorter vi känner till.Efter noggrann sortering och urval har man fått fram de perfekta bönorna. Lykke kaffegårdar har frångått det traditionella urvalet och även tagit med de lite mindre bönorna som smakmässigt är lika fina som de större, men av kosmetiska skäl sorterats bort.

Att kaffebönsodlarna även kan sälja dess bönor gynnar så klart deras försörjning och bidrar till en mer hållbar utveckling.BrasilienRegion CaparaóHöjd 900-1500 mProcess Hela bär torkade med skal och fruktkött intakt under Brasilianska solstrålar. Vi kallar det bärtorkat.Smak Profil Kakao, pekannötter och kakdeg.Häll upp i favoritmuggen och njut!

Se även andra produkter från Kaffe

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Chef & Sommelier

Se alla produkter