Sidan innehåller annonslänkar
Ekelund

Frostkvist Handduk 40x60 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Handduk Frostkvist från Ekelunds serie Classic kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Tillverkad av 100% ekologisk bomull. Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet. Varför är den här produkten märkt Bättre Val? Textilier från Ekelunds är GOTS-märkta. Vad är GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva produkten.


Jämför produkt Frostkvist Handduk 40x60 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frostkvist Handduk 40x60 cm i kategorin Jultextil här hos oss.

Kategori: Jultextil
Artikelnummer: 117250
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ekelund

Ekelund är ett svenskt efternamn, som kan skrivas på något olika sätt. Den 31 december 2013 var följande antal personer bosatta i Sverige med stavningsvarianterna Ekelund 2 953 Ekelundh 18Tillsammans blir detta 2 971 personer. Den 11 december 2014 var 42 personer med namnet Ekelund bosatta i Finland.