RBA Sweden

Rolf Lidberg Mugg Tomte 33 cl 4-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Set med fyra muggar med öra med tomtar på, formgivna av Rolf Lidberg för RBA. De här muggarna passar perfekt till adventsfikat. Matcha gärna med glöggmuggarna ur samma serie.


Jämför produkt Rolf Lidberg Mugg Tomte 33 cl 4-pack online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Lidberg Mugg Tomte 33 cl 4-pack i kategorin Julserviser övriga här hos oss.

Kategori: Julserviser övriga
Artikelnummer: 70432
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Royal

Royal kan avse: Royal, Eskilstuna – en biograf i Eskilstuna Royal, Göteborg – en biograf i Göteborg Royal, Malmö – en biograf i Malmö Royal, Uppsala – en biograf i Uppsala Royal, Stockholm – en biograf i Stockholm Grand Hôtel Royal – en byggnad i Stockholm Hotel Royal, Göteborg – Göteborgs äldsta hotell Royal Typewriter Company – en amerikansk skrivmaskinstillverkare

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag