Rolf Berg Keramik

Rolf Berg Keramik - Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

2021 års tomte från Rolf Berg. Hållandes i en vacker julkrans är denna tomte en riktig spridare av julkänsla, var den än får ta plats. Jultomten är handgjord av keramik och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Jultomtarna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under juletid. Tomtarna är fina samlingsobjekt som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra glad. Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité.


Beställ Rolf Berg Keramik - Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm inom kategorin Juldekorationer.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 126492
Visa fler

Från kunskapsbanken

Berg

Ett berg (symbol ⛰) är en geografisk plats som höjer sig över sin omgivning. De kan variera i höjd från några tiotal meter till flera tusen meter. Ordet används framförallt om delar av bergskedjor. Berg bildas som ett resultat av jordens uppbyggande (tektonik, vulkanism) och nedbrytande (erosion) processer, vilket medför att de flesta berg finns längs med gränserna för nuvarande eller tidigare plattgränser. När större berggrundspartier höjs upp och långsamt formas genom nedbrytning bildas bergskedjor och bergsmassiv.Större delen av jordens berg finns på havsbotten. På land upptar bergen 24 procent av ytan: 52 procent av Asien, 25 procent av Europa, 3 procent av Afrika, 17 procent av Australien, 36 procent av Nordamerika och 22 procent av Sydamerika.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.