Sidan innehåller annonslänkar
Rolf Berg Keramik

Årstomte 2020 Nalle & paket 21 cm

949 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Handgjord tomte av keramik, tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Jultomtarna är välkända för sitt genuina nordiska utseende och för sin goda kvalitet och skapar julstämning oavsett var de placeras. Perfekt att ta med som adventspresent eller att samla till sig själv.


Jämför produkt Årstomte 2020 Nalle & paket 21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Årstomte 2020 Nalle & paket 21 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 114588
Visa fler

Från kunskapsbanken

Berg

Ett berg (symbol ⛰) är en geografisk plats som höjer sig över sin omgivning. De kan variera i höjd från några tiotal meter till flera tusen meter. Ordet används framförallt om delar av bergskedjor. Berg bildas som ett resultat av jordens uppbyggande (tektonik, vulkanism) och nedbrytande (erosion) processer, vilket medför att de flesta berg finns längs med gränserna för nuvarande eller tidigare plattgränser. När större berggrundspartier höjs upp och långsamt formas genom nedbrytning bildas bergskedjor och bergsmassiv.Större delen av jordens berg finns på havsbotten. På land upptar bergen 24 procent av ytan: 52 procent av Asien, 25 procent av Europa, 3 procent av Afrika, 17 procent av Australien, 36 procent av Nordamerika och 22 procent av Sydamerika.