Afroart

Afroart - Jutepynt Änglar 7 cm 6-pack

99 kr 49 kr-51%
Kontrollera pris

Köp nu

6 stycken änglar i jute från Afroart. Änglarna med guldfärgade detaljer passar lika bra i julgranen som i ett julblomsterarrangemang. Änglarna kommer från Bangladesh där de har tillverkats för hand av skickliga hantverkare. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Beställ Afroart - Jutepynt Änglar 7 cm 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Jutepynt Änglar 7 cm 6-pack inom kategorin Juldekorationer.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 126465
Visa fler

Från kunskapsbanken

Got7

Got7 (hangul: 갓세븐) är ett sydkoreanskt pojkband bildat år 2014 av JYP Entertainment. Got7 finns inte lägre under JYP. JYP Entertainment släppte ett uttalande om att gruppen officiellt skulle lämna JYP entertainment den 19 januari 2021, efter utgången av deras kontrakt. Gruppen består av de sju medlemmarna Mark, JB, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam och Yugyeom.