Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper

279 kr 139 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Adventsstjärna i en vacker design. Med formen av en snöflinga förgyller stjärnan ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning. Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar. Sladd köpes separat.


Beställ Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper inom kategorin Julbelysning.

Kategori: Julbelysning
Artikelnummer: 126429
Visa fler