Kiviks

24-pack Eko Apelsinjuice - utan sugrör - 56% rabatt

105 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Drickfärdig ekologisk apelsinjuice av härligt solmogna apelsiner i praktisk portionsförpackning 25 cl. Utan sugrör, utan konserveringsmedel. Njut av den goda, soliga drycken direkt ur den smarta förpackningen. Perfekt till utflykten!


Jämför produkt 24-pack Eko Apelsinjuice - utan sugrör - 56% rabatt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 24-pack Eko Apelsinjuice - utan sugrör - 56% rabatt i kategorin Juicesmoothiesaft här hos oss.

Kategori: Juicesmoothiesaft
Artikelnummer: MS113880

Från kunskapsbanken

Mutant

Se även Mutant (olika betydelser). En mutant är en individ eller organism som uppstått eller blivit följden av en mutation, det vill säga en förändring i DNA som resulterat i förändrade egenskaper hos organismen jämfört med den vanliga varianten av den. En mutation kan ske av sig självt eller genom yttre påverkan, som till exempel strålning. Den svarta varianten av den vanligtvis vitvingade fjärilen björkmätaren är ett exempel på en mycket framgångsrik mutant. De svarta vingarna är nämligen mycket svårare att se på exempelvis mörka trädstammar. I områden med mörka träd dominerar därför den muterade fjärilen.