Sidan innehåller annonslänkar
Kiviks

24-pack Do Brásil Apelsinjuice, 25 cl - 59% rabatt

99 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Do Brásil, brasiliansk apelsinjuice i 25 cl Tetra prisma. Givetvis från 100% apelsiner och ej från koncentrat. Apelsinerna har fått mogna helt färdigt och sedan har de pressats direkt efter skörd för att smaka så bra som möjligt. 


Beställ 24-pack Do Brásil Apelsinjuice, 25 cl - 59% rabatt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24-pack Do Brásil Apelsinjuice, 25 cl - 59% rabatt inom kategorin Juicesmoothiesaft.

Kategori: Juicesmoothiesaft
Artikelnummer: MS113879

Från kunskapsbanken

Cordon

Cordon (Bayan ng Cordon) är en kommun i Filippinerna. Kommunen ligger på ön Luzon, och tillhör provinsen Isabela. Folkmängden uppgår till 35 519 invånare.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.