Produkter från Inositol

14 Produkter
I kategorin Inositol finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Inositol så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Inositol

Hitta produkter inom kategorin Inositol till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Inositol.

Inositol är en sexfaldig cyklisk alkohol (polyalkohol) som har en roll i cellers intracellulära signalering. Det används som kosttillskott för att öka mängden vatten i musklerna på samma sätt som kreatin, taurin och glutamin. Det finns tillsatt i många energidrycker. Inositol används i celler i ett antal signaltransduktionsvägar, det vill säga i de processer som en cell använder för att internt kommunicera signaler mellan sina olika delar. Människans njurar syntetiserar normalt runt ett par gram inositol per njure och dygn från glukos. Inositol har tidigare kallats för vitamin B8, men förlorade den statusen eftersom det produceras av kroppen. Inositol finns i nio isomerer: allo-, cis-, D-chiro-, L-chiro-, epi-, muco-, myo-, neo- och scyllo-inositol.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Solgar Inositol 500 mg 50 kaps