Aeg

Aeg Bcs456320m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

9899 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Oavsett om det är en stor julskinka som ska tillagas eller om det är en familjemiddag, eller bara de närmsta du ska laga mat till, så kan Bcs456320m från AEG klara jobbet. Med ett ugnsutrymme på 71 liter behöver du inte oroa dig för att inte få plats till maten. Eftersom detta är en inbyggnadsugn ska du vara säker på att måtten passar i ditt kök. Med hjälp av ugnens ångfunktion kan du välja att ångkoka din mat. Den naturliga smaken hos dina råvaror behålls lättare samtidigt som fler näringsämnen är kvar i maten. Ugnen levereras med teleskopskenor som gör det lätt för dig att sätta in och ta ut plåtarna när du lagar mat. Den är lätt att hålla ren eftersom den har en katalytisk emalj på ugnens insidor. När ugnen når en temperatur på mer än två 200°C, bryts fett och matspill ner och rengöringen går som en dans. Ugnen har en inbyggd stektermometer som gör det enkelt för dig att hela tiden ha koll på temperaturen.


Jämför produkt Aeg Bcs456320m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aeg Bcs456320m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: BCS456320M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.