Aeg

Aeg Bcs452310m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

5459 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Matlagningstermometer Matlagningstermometern ger dig en virtuell vy av matens insida så att du kan kontrollera hur den tillagas. Den stänger dessutom av ugnen när du uppnått önskat temperatur. Stick in spetsen i det du tillagar, välj innertemperatur och du kan alltid vara säker på att få ett perfekt resultat. Med en matlagningstermometer får du bättre koll på dina bakverk, kakor och kött. SteamBake SteamBake använder du för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god. Katalytisk självrengöring Systemet med katalytisk självrengöring gör att du kan rengöra din ugn perfekt. Den värmeaktiverade beläggningen på väggarna tunnar ut fett innan ugnen bränner bort det. PlusSteam Med PlusSteam-knapp som du använder för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god. SoftMotion Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla. Hot Air Med den här ugnen betyder det att när den används energieffektivt tillagas maten också effektivt. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi. PerfectEntry Denna ugn är utformad med tillgänglighet i åtanke; Brickorna kan sättas in snabbt och smidigt i rackarna. IsoFront Top Tack vare fantastisk isolering förblir lucken sval. Eftersom den aldrig blir mer än 20 C varmere än rumstemperaturen kan man alltid ta på den utan risk. Barnsäker Ugnsluckan kan låsas så små fingrar kan inte bli sårad i den heta ugnsutrymmet. Lätt att rengöra ugnsluckan En genomtänkt design gör det enklare att rengöra noggrant. Den här spisen har en genomtänkt design - den inre glasskivan i ugnsluckan kan tas bort helt och utan verktyg. På det här sättet är det mycket enklare att uppnå den där rengöringen på djupet. AntiFingerPrint Inga fler synliga fingeravtryck på rostfritt stål.


Beställ Aeg Bcs452310m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg Bcs452310m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: BCS452310M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.