Produkter från Husqvarna fryseskap

11 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Husqvarna fryseskap så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Husqvarna fryseskap så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Husqvarna fryseskap

Hitta produkter inom kategorin Husqvarna fryseskap till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Husqvarna fryseskap.

Husqvarna Aktiebolag är en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Husqvarna startade som gevärsfaktori 1689, fick under 1800-talet namnet Husqvarna Vapenfabriks AB och har genom åren även tillverkat gjutjärnsspisar, symaskiner, motorcyklar, mopeder, cyklar, vitvaror, motorsågar och utombordsmotorer med mera. Husqvarna AB ägdes av Electrolux mellan 1978 och 2006. På Electrolux årsstämma 2006 beslutades att dela ut Husqvarna-aktierna till aktieägarna i Electrolux. Husqvarna noterades på Stockholmsbörsen den 13 juni 2006. De största ägarna är Investor och Lundbergföretagen (2022).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Husqvarna QWC16180CT