Sidan innehåller annonslänkar

Z Skin Repair Intensive Cream 75 ML


Jämför produkt Z Skin Repair Intensive Cream 75 ML online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Z Skin Repair Intensive Cream 75 ML i kategorin Hudvård här hos oss.

Produktinformation

Z Skin Repair Intensive Cream är en registrerad medicinsk-teknisk produkt för behandling av eksem och hudirritationer.  Krämen innehåller Zonase, ett naturligt marint enzym, som tillsammans med övriga ingredienser lindrar klåda och behandlar eksem och rodnad Kategori  Hudvård .

Se gärna också

Dove Body Lotion Intensive Nourishing - 47% rabatt

Body Lotion med NutriDUO – En blandning av naturliga hudnäringsämnen och eterisk olja. Denna fuktighetskräm för mycket torr hud är dermatologiskt testad och är lämplig att användas varje dag. Den berikade, krämiga formulan absorberar lätt och ger dig upp till 48 timmars återfuktning och en hud som känns återställd och återupplivad. Dove såg dagens ljus 1957 i USA genom lanseringen av Beauty Bar, vars patentskyddade blandning innehåller milt rengörande ingredienser och ¼ återfuktande kräm. Doves arv bygger på återfuktning – det var bevis och inte löften som gjorde att Dove växte från tillverkning av en Beauty Bar till att bli ett av världens mest älskade skönhetsvarumärken. Kvinnor har alltid varit vår största inspirationskälla och redan från start har vi gjort vårt yttersta för att erbjuda alla kvinnor överlägset vårdande produkter och förespråka äkta skönhet i vår reklam. Dove anser att skönhet är för alla. Vi vill att skönhet ska vara en källa till självförtroende och inte till oro. Dove har därför gjort det till sin uppgift att inspirera kvinnor världen över att utveckla ett positivt förhållande till sitt utseende och förverkliga sin unika skönhetspotential. • Dove Intensive Nourishment Body Lotion lämnar huden mjuk, smidig och strålande • Rikligt återfuktande för väldigt torr hud • Djupt* återfuktande hudvård för bevarad och återupplivad hud • Dermatologiskt testad och intensiv body lotion som ger dig 48 timmars återfuktning • Lotion som innehåller NutriDUO Complex för att återfukta huden både på och under ytan • Extra rik kroppslotion med prebiotiska** näringsämnen lämnar huden vackert återfuktad * I stratum corneum (hudens hornlager) ** Prebiotikum hjälper till att nära de goda bakterierna i huden 

Läs mer

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.

Skin

Skin kan avse: Skin (sångare) – brittisk sångerska och låtskrivare (Deborah Dyer) Skin (tecknad serie) – Skin (film) – brittisk-sydafrikansk film från 2008 Skin (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2003