Sidan innehåller annonslänkar

Thai Deo Roll On 90 ml 90 ML


Jämför produkt Thai Deo Roll On 90 ml 90 ML online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thai Deo Roll On 90 ml 90 ML i kategorin Hudvård här hos oss.

Produktinformation

En parfymfri roll on deodorant utan några tillsatser som ger ett effektivt skydd mot svettlukt hela dagen. Perfekt för känslig hud.Kategori  Hudvård .

Se gärna också

Dove Body Lotion Intensive Nourishing - 47% rabatt

Body Lotion med NutriDUO – En blandning av naturliga hudnäringsämnen och eterisk olja. Denna fuktighetskräm för mycket torr hud är dermatologiskt testad och är lämplig att användas varje dag. Den berikade, krämiga formulan absorberar lätt och ger dig upp till 48 timmars återfuktning och en hud som känns återställd och återupplivad. Dove såg dagens ljus 1957 i USA genom lanseringen av Beauty Bar, vars patentskyddade blandning innehåller milt rengörande ingredienser och ¼ återfuktande kräm. Doves arv bygger på återfuktning – det var bevis och inte löften som gjorde att Dove växte från tillverkning av en Beauty Bar till att bli ett av världens mest älskade skönhetsvarumärken. Kvinnor har alltid varit vår största inspirationskälla och redan från start har vi gjort vårt yttersta för att erbjuda alla kvinnor överlägset vårdande produkter och förespråka äkta skönhet i vår reklam. Dove anser att skönhet är för alla. Vi vill att skönhet ska vara en källa till självförtroende och inte till oro. Dove har därför gjort det till sin uppgift att inspirera kvinnor världen över att utveckla ett positivt förhållande till sitt utseende och förverkliga sin unika skönhetspotential. • Dove Intensive Nourishment Body Lotion lämnar huden mjuk, smidig och strålande • Rikligt återfuktande för väldigt torr hud • Djupt* återfuktande hudvård för bevarad och återupplivad hud • Dermatologiskt testad och intensiv body lotion som ger dig 48 timmars återfuktning • Lotion som innehåller NutriDUO Complex för att återfukta huden både på och under ytan • Extra rik kroppslotion med prebiotiska** näringsämnen lämnar huden vackert återfuktad * I stratum corneum (hudens hornlager) ** Prebiotikum hjälper till att nära de goda bakterierna i huden 

Läs mer

Från kunskapsbanken

Bon

För programvarukonstruktion se: Bon (programvarukonstruktion), För den tibetanska trosinriktningen se: Bön (religion)Bon är en svensk tidskrift inom mode, kultur och konst. Tidningens första nummer kom ut 2001 och fick 2004 sällskap av en engelskspråkig internationell upplaga, Bon International. Bon har haft uppmärksammade inslag som Linda Skugges utvik 2007, och Filip och Fredriks avslöjande text om kungen 2002. Bon är medgrundare och officiell partner till Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm och producerar även modeveckans alla filmer. På tidningens hemsida finns ett arkiv med visningsfilmer från fyra år tillbaka. År 2011 vann Bons art director Johan Avedal Sveriges Tidskrifters utmärkelse Årets AD, ett pris som erhållits en gång tidigare, 2003, då av Christoffer Wessel och Magnus Naddermier. År 2011 vann tidningen också för andra gången Svenska Designpriset i kategorin Redaktionell print – Magasin. År 2004 fick Bon pris av The Society of Publication Designers för bästa omslag, och 2002 vann tidningen pris som Årets Tidskrift. Förutom mode-, konstartiklar och krönikor på bon.se låg flera bloggar på sajten mellan åren 2013 och 2020.