Sidan innehåller annonslänkar

The Cure Hair Mask - 53% rabatt


Jämför produkt The Cure Hair Mask - 53% rabatt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Cure Hair Mask - 53% rabatt i kategorin Hårvård här hos oss.

Produktinformation

The Cure Hair Mask är en vårdande och återuppbyggande hårinpackning från Löwengrip. Inpackningen innehåller sheasmör och bambuextrakt som återuppbygger, reparerar och skyddar skadat och kemiskt behandlat hår.

Se gärna också

LBP Balsam Blooming Colour

Behåll livligheten hos ditt färgbehandlade hår med Love Beauty and Planet Blooming Colour Murumurusmör & Rosor balsam som är veganskt och silikonfritt. Blooming Colour balsamet är designat för att leverera en hälsosam glans samtidigt som det skyddar färgat hår. Balsamet erbjuder en fyllig, varm och blommig rosupplevelse, samt innehåller etiskt upphandlad ros från Bulgarien. Doften överför den naturliga livligheten hos rosennoter som förstärks av syrligheten hos röda bär och levererar en intensivt feminin och uppfriskande upplevelse i duschen. Love Beauty and Planet startades av en grupp likasinnade personer som tror på att se bra ut och att göra bra saker går hand i hand. Därför startade vi med ett enkelt mål allt som vi gör måste vara bra för skönhet samtidigt som vi ger tillbaka lite kärlek till planeten. Var och en av våra kollektioner innehåller ekologiska och hållbara ingredienser hämtade från platser över hela världen. Dessutom hjälper våra partners till med att stödja jobb med rättvis lön och etisk upphandling av våra eteriska oljor och absoluter. Dessutom använder vi 100 % återvunna material för att tillverka våra flaskor (korkarna står på tur) så att det blir mindre avfall när de är slut, glöm bara inte att återvinna dem. Tills vi har hittat ett sätt att inte lämna något fotavtryck så kommer vi att redovisa alla våra koldioxidutsläpp för varje steg i produktionen och ge oss själva böter varje gång vi överskrider våra mål. Pengarna kommer att stödja tredjepartsprogram som hjälper till att reducera avfall som går till deponi och övergripande kolbaserade utsläpp.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings