Sidan innehåller annonslänkar
Remington

Remington D5000 Hårtork

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En hårtork kan verkligen underlätta för dig vars hår tar lång tid på sig att självtorka. Dessutom är den ett mycket behjälpligt verktyg för att ordna en stilig frisyr. Ju oftare och längre tid du torkar håret, desto viktigare är det att du tänker på att välja en hårtork med så låg vikt som möjligt. Annars blir det lätt ett tungt jobb att torka håret. Dessutom är det bra att skydda håret mot värmen genom att använda en värmeskyddande produkt. För att fixera din frisyr kan du avsluta hårtorkningen med att använda fönens kalluftsfunktion. Då sluts hårstråna och frisyren håller sig bättre. Det är lätt att styra hur varm luft du vill att hårtorken ska blåsa med tack vare de 3 värmeinställningarna.


Beställ Remington D5000 Hårtork på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Remington D5000 Hårtork inom kategorin Hårtorkar.

Kategori: Hårtorkar
Artikelnummer: REM-D5000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Braun

Braun kan syfta på Braun (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Braun (adlig ätt) – en utslocknad svensk adelsätt von Braun – en adelsätt vars ursprung finns i Skottland Braun (företag) – tillverkare av olika elektriska apparater (Braun GmbH, Kronberg, Tyskland) B. Braun (företag) – tillverkare av medicintekniska produkter och läkemedel (B. Braun AG, Melsungen, Tyskland)