Sidan innehåller annonslänkar
Remington

Remington Ac3300 Hårtork

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En hårfön är inte bara bra för att slippa gå ut med vått hår, den kan också hjälpa dig att ordna frisyren snabbt och enkelt. Om du har mycket hår och behöver mer tid att torka håret är det bra att välja en hårfön som inte väger så mycket. Annars blir armarna lätt trötta under tiden. Använd gärna en värmeskyddande produkt i håret när du torkar med fön för att minimera slitaget. Ett annat bra tips är att avsluta hårtorkningen med att blåsa håret med kalluft. Det gör så att hårstråna sluts och din frisyr håller bättre. Det är lätt att styra hur varm luft du vill att hårtorken ska blåsa med tack vare de 3 värmeinställningarna. Den smarta joniseringsfunktionen minskar den statiska elektriciteten så att håret inte blir elektriskt av att fönas.


Jämför produkt Remington Ac3300 Hårtork online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Remington Ac3300 Hårtork i kategorin Hårtorkar här hos oss.

Kategori: Hårtorkar
Artikelnummer: AC3300
Visa fler

Från kunskapsbanken

Braun

Braun kan syfta på Braun (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Braun (adlig ätt) – en utslocknad svensk adelsätt von Braun – en adelsätt vars ursprung finns i Skottland Braun (företag) – tillverkare av olika elektriska apparater (Braun GmbH, Kronberg, Tyskland) B. Braun (företag) – tillverkare av medicintekniska produkter och läkemedel (B. Braun AG, Melsungen, Tyskland)