Produkter från Hårborttagning

8 Produkter
Här finns produkter i kategorin Hårborttagning. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Hårborttagning. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Hårborttagning.
Filtrera varumärke
Sortera

Hårborttagning

Hitta produkter inom kategorin Hårborttagning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hårborttagning.

Hårborttagning är ett samlingsnamn på olika metoder för att tillfälligt eller permanent ta bort oönskad hårväxt från människokroppen. Hårborttagning kan ha tillfällig eller permanent effekt beroende på om det är hårstrået eller hårsäcken som avlägsnas eller förstörs. Hårborttagning kan utföras av estetiska, praktiska eller medicinska skäl. Metoderna för hårborttagning kan delas in i två kategorier: depilering och epilering. Depilering innebär att den del av hårstrået som befinner sig ovanför huden kapas, medan epilering innebär att hela håret ner till roten tas bort.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
The Real Shaving Co Super Slide Shave Gel 125 ml