Produkter från HAMPA

9 Produkter
Här finns produkter i kategorin HAMPA. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori HAMPA. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin HAMPA.
Filtrera varumärke
Sortera

HAMPA

Hitta produkter inom kategorin HAMPA till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom HAMPA.

Hampa (Cannabis sativa) är en växt i familjen hampväxter Cannabaceae. Den är en tålig och snabbväxande, ettårig ört som bland annat odlats som medicinalväxt, spånadsväxt och kryddväxt i flera tusen år. Ordet hampa används både om växten samt om de fibrer som kan utvinnas och de produkter (bland annat rep) som kan tillverkas av den. Det är då fibrerna från den yttre delen av stammen som används. Hampa kan även syfta på besläktade växtarter och mer oegentligt om växtarter som har liknande användning (se manillahampa och sisalhampa).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
RawPowder Skalade Hampafrön 300 g