Produkter från Hälsokost för män

12 Produkter
Här finns produkter i kategorin Hälsokost för män. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Hälsokost för män. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Hälsokost för män.
Filtrera varumärke
Sortera

Hälsokost för män

Hitta produkter inom kategorin Hälsokost för män till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hälsokost för män.

Hälsokost, hälsomat, är livsmedel som anses vara hälsobefrämjande. Det finns dock strikta regler för vad man får påstå i marknadsföringen kring dessa livsmedel. Hälsokost ska inte förväxlas med naturläkemedel. Enligt boken "Hälsosam livsstil och det goda livet" finns ett vetenskapligt visat samband mellan matvanorna och högt blodtryck, höga blodfetter, övervikt, bukfetma, typ 2-diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, som hjärtinfarkt och stroke, liksom demens och många vanliga cancerformer. Exempel på böcker som skrivits om mat och kost som påverkar hälsan på ett positivt sätt är "Matrevolutionen: ät dig frisk med riktig mat", "100 hemligheter som stärker din hälsa", "Smart av mat" "Smarta val för ett längre, rikare och friskare liv"Kärnfrisk familj så gör du!" "Hälsosam livsstil och det goda livet" Exempel på mat som anses vara hälsofrämjande är tomat som innehåller lykopen, ett organisk ämne som ger tomaten dess röda färg. Lykopen är en antioxidant som skyddar kroppens celler och vävnader från skador, därmed bidrar till att minska förekomsten av hjärtsjukdomar och vissa cancerformer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
RFSU Thin Kondomer 30-pack