Sidan innehåller annonslänkar

Tens EMS EM49


Beställ Tens EMS EM49 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tens EMS EM49 inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Digital TENS/EMS apparat 3 i 1 TENS (nerver, smärta), EMS (muskel), massage (avslappning). 2 separata justerbara kanaler med 4 självhäftande elektroder (45x45mm).

64 förprogrammerade program (TENS / EMS / massage) 6 programmerbara program (TENS / EMS). Doktorsfunktion För perfekt samordning tillsammans med din doktor för ditt personliga behandlingsprogram.

Behandlingstiden justerbar (5-100 minuter). Tydlig display med blå bakgrundsbelysning.

Ergonomisk design, med bältesklämma. Säker användning med säkerhetsavstängning.

Utgångsfrekvens 1 - 150 Hz, pulsbredd 50 - 450 μs per fas Pulsform bifasiska kvadratpulser. Omfattande instruktionsanvisningar.

Elektroder och 3 x 1,5 volts AAA batterier ingår. Medicinteknisk produkt. .

Se gärna också

Galltvål Flytande

Galltvål flytande för rengöring och fläckborttagning. Ekologisk och miljövänlig med naturliga ingredienser. Tar effektivt bort gräsfläckar och fettfläckar m.m. Fläckborttagnings och rengöringstvål i flytande form. Ekologisk, miljövänlig och innehåller endast naturliga ingredienser. Eko-certifierad med EKO-Garantie.* Galltvål har blivit en favoritprodukt hos många tack vare framför allt sina fettlösande egenskaper och fungerar lika bra att använda till spisen i köket som till motorolja i garaget. Galltvål flytande består av vegetabiliska oljor odlade ekologiskt i FairTrade-projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken. De rengörande ämnena är bland annat klorofyll som är beståndsdelen som ger Galltvål dess gröna färg och hjälper till att ta bort gräsfläckar och fläckar av bär, frukt och liknande. Som namnet antyder så innehåller denna klassiska rengöringsprodukt även oxgalla som är den effektiva ingrediensen som gör Galltvål så bra mot olja och feta fläckar. Galla är naturens eget sätt att bryta ner fett. Oxgallan kommer från restprodukter vid normal slakt. Inga djur tappas levande och inga djur slaktas enbart för gallans skull. Rent hemma och i naturen GALLTVåL är en helt naturlig produkt utan parfymer, konserveringsmedel, slipmedel, optiska vitmedel eller kemikalier Inga genmanipulerade råvaror ingår i Galltvål och den är ej testad på djur, varken direkt eller indirekt. Den är helt biologiskt nedbrytbar. Bra för både dig och miljön. *ECO-Garantie är en europeisk certifiering för tvätt- och rengöringsprodukter. ECO-Garantie används på produkter vars råvaror kommer från naturen och från ekologiska odlingar. Får endast innehålla råmaterial med ursprung från växt- och djurriket.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Extension

För det filosofiska begreppet extension, se Extension (filosofi) För det datorrelaterade begreppet extension, se FiländelseExtension är en anatomisk, kinesiologisk term som avser sträckning av en led i sagittalplanet (framåt-bakåt), så att leden rätas ut. Exempel på extension är knänas uträtning då man reser sig upp, eller pekfingerledernas när man pekar med fingret. Motsatsen är flexion, böjning av leden.

Hemslöjd

Hemslöjd är en hantverksmässig tillverkning av bruks- eller prydnadsföremål för eget behov eller till försäljning. Ordet är känt i svenska språket sedan 1807. Ursprungligen var det ett samlingsnamn för tillverkning av bruksvaror som kläder, hemtextilier, husgeråd, möbler, arbets- och transportredskap, på landsbygden utförd i hemmet för eget behov, till skillnad från avsaluslöjd. Avsaluslöjd var fram till industrialismens genombrott viktigt i många trakter, och redan under medeltiden förekom en omfattande försäljning av slöjdvaror.