Sidan innehåller annonslänkar

Gastrosan

Beställ Gastrosan på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastrosan inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Gastrosan används vid halsbränna och sura uppstötningar och verkar genom att neutralisera magsyran. Effekten kommer bara inom några minuter.

Läs bipacksedeln noga före användning. Växtbaserat läkemedel.

Se gärna också

Bär Boost -12%

Under den mörka säsongen i Norden kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin för många människor. Då har vi markant begränsat med sol, och även med naturens tillgångar, under vinterhalvåret kan Bär Boost stötta dig i vardagen och säkerställa de grundläggande behoven av vitamin D och goda tarmbakterier. En enkel och smidig produkt med brett och varierande innehåll. Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol och eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i Norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. I nyheterna pratas det mycket om D-vitamin där ett tillskott kan vara bra för att bibehålla kroppens naturliga försvar. Det är bevisat att vitamin D bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme och normala kalciumnivåer i blodet, samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. Bär Boost innehåller 2500IE/portion, alltså 62,5 mikrogram D-vitamin per portion. Brist på ett vitamin som D-vitamin kan leda till att immunförsvaret försvagas. En stor del av kroppens immunförsvar sitter i tarmfloran, därför har vi även valt att tillsätta en aktiv bakteriekultur (goda bakterier) för att ytterligare stötta kroppen. Utöver detta innehåller Bär Boost extrakt från ingefära, frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på vitaminer naturligt. Vitaminer tas med fördel på morgonen, och gärna tillsammans med din frukost. Du kan enkelt blanda ner ditt pulver i din frukosttallrik, smoothie eller i ett glas vatten eller apelsinjuice vid sidan av frukosten. Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder och kalciumnivåer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Oriva

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter
Köksknivar

Köksknivar från JAMIE OLIVER TEFAL

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter