Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Kryddnejlika

Beställ 100% Eterisk Olja Kryddnejlika på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Kryddnejlika inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eteriska olja Kryddnejlika utvinns ur kryddnejlikans blomknoppar från Madagaskar. Ger en kryddig doft och används ofta inom både aromterapi och hudvårdsprodukter.

En ekologisk kryddig eterisk olja, utvunnen ur kryddnejlikans blomknoppar. Inom aromaterapi anses kryddnejlika stimulerande.

I hudvård anses den vara mycket antiseptisk och nästan lokalbedövande, tack vare sitt innehåll av eugenol. Utvunnen via ångdestillering.

Se gärna också

Infraröd Bastu

Radiant Health infraröd bastu – den stora succén från Norge finns nu att köpa även i Sverige. En bärbar bastu som är bekväm att sitta i. Att basta kan nästan kännas som ett träningspass, din kropp arbetar hårt för att hålla huvudet kallt och du börjar svettas mycket. Många upplever en fräschare och renare hud efteråt. Djup uppvärmning av kroppen kan också göra att du upplever att dina muskler och leder känns mjukare. Bastun blir 65 grader varm inom 10 minuter, väger endast 5,5 kg och monteras på en minut. Du sitter på en medföljande stol, har huvudet utanför och andas frisk luft. Efter användning kan den infraröda bastun lätt packas ihop plant och stuvas undan. Det enda du behöver är ett eluttag. Stolen som medföljer är en fällstol, sitthöjden är 40 cm och ryggstödet är 66 cm. Om man vill går det bra att använda en annan stol istället för den som medföljer. Fördelar med infraröd bastu Vi belastas idag av en mängd olika toxiner och kemikalier som vår kropp hela tiden behöver föra ut, t.ex. via urinen, avföringen, andningen och inte minst via huden, när vi svettas. Med infraröd bastu värms kroppen upp och vi svettas mer vilket ger en positiv detoxande effekt. En portabel infraröd bastu eller matta värms upp på kort tid, är enkel att använda och smidig att förvara. Addera gärna en bärväska till din infraröda produkt , som ger den portabla infraröda bastun, mattan eller filten ett slitstarkt skydd mellan användningstillfällena. Portabel infraröd bastu från Radiant Health® Vi på Life presenterar produkter från Radiant Health® , ett norskt varumärke som grundades 2013. Idag erbjuder Radiant Health® ett bastuuniversum med fokus på kvalitet, design och användarvänlighet. Med smidiga, portabla bastur och terapimattor kan Radiant Health® erbjuda fördelarna med infraröd värme – var och när du vill.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vegetabiliskt pulver

Vegetabiliskt pulver från RAW POWDER

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Rosendahl

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Iittala

Se alla produkter