Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Ingefära

Beställ 100% Eterisk Olja Ingefära på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100% Eterisk Olja Ingefära inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja av ekologisk ingefärsrot från Sri Lanka. Framställd genom ångdestilering.

Ger en kryddig doft som är perfekt till massageolja. En kryddig eterisk olja, utvunnen ur ingefärsrot från Sri Lanka.

Inom aromaterapi anses ingefära vara värmande och lämplig vid trötthet samt illamående. Den är omtyckt i massageolja, då den anses stimulera cirkulationen.

Doftnot Basnot. Booming Bob gör innovativa produkter inom hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser. .

Se gärna också

Infraröd Bastu

Radiant Health infraröd bastu – den stora succén från Norge finns nu att köpa även i Sverige. En bärbar bastu som är bekväm att sitta i. Att basta kan nästan kännas som ett träningspass, din kropp arbetar hårt för att hålla huvudet kallt och du börjar svettas mycket. Många upplever en fräschare och renare hud efteråt. Djup uppvärmning av kroppen kan också göra att du upplever att dina muskler och leder känns mjukare. Bastun blir 65 grader varm inom 10 minuter, väger endast 5,5 kg och monteras på en minut. Du sitter på en medföljande stol, har huvudet utanför och andas frisk luft. Efter användning kan den infraröda bastun lätt packas ihop plant och stuvas undan. Det enda du behöver är ett eluttag. Stolen som medföljer är en fällstol, sitthöjden är 40 cm och ryggstödet är 66 cm. Om man vill går det bra att använda en annan stol istället för den som medföljer. Fördelar med infraröd bastu Vi belastas idag av en mängd olika toxiner och kemikalier som vår kropp hela tiden behöver föra ut, t.ex. via urinen, avföringen, andningen och inte minst via huden, när vi svettas. Med infraröd bastu värms kroppen upp och vi svettas mer vilket ger en positiv detoxande effekt. En portabel infraröd bastu eller matta värms upp på kort tid, är enkel att använda och smidig att förvara. Addera gärna en bärväska till din infraröda produkt , som ger den portabla infraröda bastun, mattan eller filten ett slitstarkt skydd mellan användningstillfällena. Portabel infraröd bastu från Radiant Health® Vi på Life presenterar produkter från Radiant Health® , ett norskt varumärke som grundades 2013. Idag erbjuder Radiant Health® ett bastuuniversum med fokus på kvalitet, design och användarvänlighet. Med smidiga, portabla bastur och terapimattor kan Radiant Health® erbjuda fördelarna med infraröd värme – var och när du vill.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Airam

Se alla produkter