Gefu - Baseline Soppslev stor Rostfri

Jämför produkt Gefu - Baseline Soppslev stor Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Baseline Soppslev stor Rostfri i kategorin Grytslevar och grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Stor soppslev ur Gefus rostfria köksserie Baseline, perfekt till soppor och mustiga grytor. Sleven har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används.

I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Spaghettislev

Rör om i spaghettin med denna spaghettislev i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd. Denna spaghettislev är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Vintage

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Primus

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BOODY

Se alla produkter