Gefu - Baseline Frityrslev Rostfri

Beställ Gefu - Baseline Frityrslev Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Baseline Frityrslev Rostfri inom kategorin Grytslevar och grytskedar.

Produktinformation

Frityrslev ur Gefus rostfria köksserie Baseline, det perfekta redskapet när du ska ta upp marinerad eller friterad mat eftersom oljan snabbt rinner snabbt av. Sleven har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används.

I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Joseph Joseph - Elevate Serveringssked 30,5 cm Grå/Grön

Serveringsskeden ur Elevate-serien från Joseph Joesph är speciellt utformad för att förbättra hygienen och minimera röran på köksbänken.

Varje redskap har ett innovativt viktat handtag som ser till att redskapet inte kommer i kontakt med arbetsbänken. Tillverkat av BPA-fri nylon med på TPR handtag som ger ett bra grepp.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skalare

Skalare från Fiskars

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
LED-ljus

LED-ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Wilfa

Se alla produkter