Fiskars - Functional Form Sked Silikon 29 cm

Jämför produkt Fiskars - Functional Form Sked Silikon 29 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Functional Form Sked Silikon 29 cm i kategorin Grytslevar och grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Smart och behändig sked med flexibla silikonkanter. Smidigt att skrapa ur allt ur pannan/grytan utan att skada beläggningen.

Integrerad mätskala för tesked, matsked och 0,5 dl. Kan diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Hålslev Bioplast

Hålslev i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker. Denna hålslev är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Med hålsleven kan du exempelvis enkelt ta upp matbitar ur en gryta med kokande vatten utan att vattnet följer med, när du lagar buljong, kokar grönsaker eller pocherar ägg. Även utmärkt när du ska fritera.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från OBH Nordica

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Satake

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Smeg

Se alla produkter
Tofflor  inneskor

Tofflor inneskor från ALWERO

Se alla produkter