Zwilling - Pro Serveringssked SilIkon 35 cm

-30%

Beställ Zwilling - Pro Serveringssked SilIkon 35 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Pro Serveringssked SilIkon 35 cm inom kategorin Grytskedar.

Produktinformation

Serveringssked ur Zwillings serie Pro, som passar utmärkt till servering ur alla typer av kärl, tack vare den skonsamma silikonbeläggningen. Sleven har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. Ugnssäker upp till 240°C.

Se gärna också

Rosti - 518 Grytsked 25 cm Grön retro

Grytsked från Rosti Mepal, tillverkad av melamin. Melamin har den goda egenskapen i förhållande till plast, att den behåller formen även om den blir varm, vilket är en stor fördel när det gäller matlagning. Melamin går bra att diska i diskmaskin.

Redskapen finns i samma färger som Margretheskålarna så det är alltid möjligt att matcha skålar och redskap och sätta ihop sin egna spännande färgkombination. Grytskedar i flera storlekar som täcker behovet när det ska röras i grytor och skålar. Slevarna är perfekta till såser, soppor och andra flytande matvaror. Rosti Mepal-sortimentet innehåller en mängd redskap i olika storlekar, former och färger.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix