Sidan innehåller annonslänkar
Rosti Mepal

526 Grytsked 30 cm Nordic green

49 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Denna stora grytsked från Rosti Mepal har ett runt och djupt huvud som passar perfekt till servering av bland annat potatis och grönsaker. Redskapen finns i samma färger som Margretheskålarna så det är alltid möjligt att matcha skålar och redskap och sätta ihop sin egna spännande färgkombination. Grytskedar i flera storlekar som täcker behovet när det ska röras i grytor och skålar. Slevarna är perfekta till såser, soppor och andra flytande matvaror. Rosti Mepal-sortimentet innehåller en mängd redskap i olika storlekar, former och färger.


Jämför produkt 526 Grytsked 30 cm Nordic green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 526 Grytsked 30 cm Nordic green i kategorin Grytskedar här hos oss.

Kategori: Grytskedar
Artikelnummer: 105950
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Gogreen

Gogreen är ett livsmedelsföretag. Bönor, ärter och linser samt mjölkfria mejeriprodukter gjorda på havre och soja är exempel på produkter från företaget. Gogreen är en del av Lantmännen Cerealia. Gogreen finns i Sverige, Finland och Norge.

Rosti

Rosti kan syfta på: Rosti-Mepal – en tillverkare av plastprodukter