Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Royal Tomatkniv 11 cm

Beställ Fiskars - Royal Tomatkniv 11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Royal Tomatkniv 11 cm inom kategorin Grönsaksknivar.

Produktinformation

Royal-knivarna ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad som minskar knivbladets friktion.

Den här lilla och allsidiga kniven med tandat blad är ett utmärkt val för att skära livsmedel med tunn skorpa eller tunt skal, som tomater eller en stek, även lämplig för bordsanvändning. Bladlängd 11 cm.

Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Ergonomiskt handtag även det av rostfritt stål med rejält fingerstopp och med en yta av POM-plast ger bra grepp. .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Grönsakskniv med tandad egg 12 cm

Grönsakskniv med ett blad i rostfritt stål på 12 cm med tandad egg samt trähandtag från Victorinox.

Möjligheterna är många med denna grönsakskniv som, tack vare sin vågiga egg och blad i högkvalitativt rostfritt stål, kan skära upp allt från de allra hårdaste grönsakerna och rotfrukterna till köttbitar. Knivens tunna blad gör även så att du själv enkelt kan bestämma tjocklek på dina skivor och bitar för full kontroll i ditt kök så att din rätt blir precis så som du vill ha den. Kniven är även utrustad med ett ergonomiskt format trähandtag som är speciellt framtaget för allra bästa möjliga grepp. Ett måste för dig som behöver en riktigt bra allroundkniv till ditt kök helt enkelt. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Grönsakskniv med tandad egg har ett 12 cm långt blad.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mobilskal

Mobilskal från Peak Design

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Vintage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rory Dobner

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter