Sidan innehåller annonslänkar
Stikkan

Stikkan - Vedspäntare Gjutjärn

Kontrollera pris

Köp nu

Stikkan vedspäntare hjälper dig att få vedstickor till kaminen eller öppna spisen utan att behöva använda en farlig yxa. Lätt att skruva upp på väggen och passande att ha bredvid eldstaden eller i vedboden. Man sätter vedträet på lägsta nivån och trycker sedan ned hävarmen, flyttar sedan vedträet upp ytterligare nivåer som behövs. Lätt och säkert får du dina vedstickor och kan njuta av en härlig brasa. Stikkan är tillverkad i Värmland och gjord av gjutjärn, snygg skandinavisk design från det svenska företaget med samma namn.

Stikkans historia startade redan 1982 i Norge. Uppfinnaren och ingenjören Tormod Lie kom då på ett sätt att klyva ved utan att använda en farlig yxa och för detta belönades han med Design Patent av Norska Patentstyret och uppfinningen Stikkan säljs nu framgångsrikt i 20 länder. Och ett tag senare och utökades också utvecklingen med Flamman.


Beställ Stikkan - Vedspäntare Gjutjärn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stikkan - Vedspäntare Gjutjärn inom kategorin Grilltillbehör.

Läs mer...
Kategori: Grilltillbehör
Artikelnummer: 125454
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Lg

Se alla produkter
Lock

Lock från Kockums

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal