Stikkan

Stikkan - Stikkan Vedspäntare Gjutjärn

Kontrollera pris

Köp nu

Stikkan vedspäntare hjälper dig att få vedstickor till kaminen eller öppna spisen utan att behöva använda en farlig yxa. Lätt att skruva upp på väggen och passande att ha bredvid eldstaden eller i vedboden. Man sätter vedträet på lägsta nivån och trycker sedan ned hävarmen, flyttar sedan vedträet upp ytterligare nivåer som behövs. Lätt och säkert får du dina vedstickor och kan njuta av en härlig brasa. Stikkan är tillverkad i Värmland och gjord av gjutjärn, snygg skandinavisk design från det svenska företaget med samma namn. Stikkans historia startade redan 1982 i Norge. Uppfinnaren och ingenjören Tormod Lie kom då på ett sätt att klyva ved utan att använda en farlig yxa och för detta belönades han med Design Patent av Norska Patentstyret och uppfinningen Stikkan säljs nu framgångsrikt i 20 länder. Och ett tag senare och utökades också utvecklingen med Flamman.


Jämför produkt Stikkan - Stikkan Vedspäntare Gjutjärn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stikkan - Stikkan Vedspäntare Gjutjärn i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Grilltillbehör
Artikelnummer: 125454
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kroppshårstrimmers

Kroppshårstrimmers från Braun

Se alla produkter
Förvaring serviser

Förvaring serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Royal

Royal kan avse: Royal, Eskilstuna – en biograf i Eskilstuna Royal, Göteborg – en biograf i Göteborg Royal, Malmö – en biograf i Malmö Royal, Uppsala – en biograf i Uppsala Royal, Stockholm – en biograf i Stockholm Grand Hôtel Royal – en byggnad i Stockholm Hotel Royal, Göteborg – Göteborgs äldsta hotell Royal Typewriter Company – en amerikansk skrivmaskinstillverkare