Sidan innehåller annonslänkar
Traeger

Ficktermometer digital Orange

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kontrollera köttet på ett litet kick med Traegers automatiska grilltermometer. Termometern sätts på automatisk när du fäller ut nålen och stängs sedan av när du viker ihop den, så att du sparar på både utrymme och batteri. - LCD-display - Noggrannhet på +/-0,5% av temperaturen - Mäter temperaturer mellan -50°C-300°C - Celsius och Fahrenheit - Automatisk avstängning efter 10 minuter efter inaktivitet - AAA-batteri ingår


Beställ Ficktermometer digital Orange på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ficktermometer digital Orange inom kategorin Grilltillbehör.

Kategori: Grilltillbehör
Artikelnummer: 115712
Visa fler

Från kunskapsbanken

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Gogreen

Gogreen är ett livsmedelsföretag. Bönor, ärter och linser samt mjölkfria mejeriprodukter gjorda på havre och soja är exempel på produkter från företaget. Gogreen är en del av Lantmännen Cerealia. Gogreen finns i Sverige, Finland och Norge.

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.