Sidan innehåller annonslänkar

Xantia - Hamburgerspade

-20%

Jämför produkt Xantia - Hamburgerspade online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xantia - Hamburgerspade i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Hamburgerspade från Xantia att komplettera kökslådan med. .

Se gärna också

Looft - Sladdlös Elektrisk Grilltändare

Enkel grilltändning, överallt! På 60 sekunder!

Looft har tagit sin innovation steget längre, och skapat Looft Lighter X, en sladdlös grilltändare. Kanske inte något för lättviktsvandraren, men alla andra kan nu njuta av lättstartade grillar, på campingresan, i trädgården utan eluttag eller på balkongen.

Lufttändaren fungerar lika bra inomhus, perfekt för kalla vintrar när du snabbt vill få upp värmen, i den vedeldade bastun eller öppna spisen. Bara fantasin (och lagen) sätter gränser för vart du kan använda den. Looft Lighter I funkar till grillkol, briketter, ved, och pizzaugnen.

Looft Lighter X är uppladdningsbar, på en laddning går det upp till 10 tändningar. Den är säker, snabb och kommer med ett 36V Li-Ion Batteri. Starta grillen genom att du håller Looft Lightern mot kolet, sedan gör den unika tekniken sitt arbete och hettar snabbt upp luft och skapar gnistor och värme. Du kommer gå från hungrigt mörker till vackert glödande kol på 60 sekunder. Upprepa proceduren och håll tändaren på olika ställen för att snabba upp processen. Sen är det bara att låta grillen ta sig, och lägga upp läckerheterna på gallret.Nu är det goda livet här, bara att börja grilla!

- Snabb och effektiv
- Tänder grillen på 60 sekunder
- Ingen tändvätska behövs
- Sladdlös/uppladdningsbar
- Användning upp till 10 gånger på en laddning
- Laddningskabel på 1,3 m


Vad som medföljer
- Looft Lighter X
- 36V Li-Ion Batteri
- Laddare
- Broschyr och säkerhetsmanual


Gör såhär
- Gör i ordning en hög med det bränsle du vill använda, t.ex. kol, briketter eller ved. Rör vid högen med Looft Lighters spets och tryck på knappen.
- Håll din Looft Lighter riktad mot samma plats i cirka 60 sekunder.
- När det uppstår gnistor eller glöd, öka avståndet till veden med några centimeter. Utrymmet gör att värmen börjar spridas
- Håll kvar tändaren tills det tagit ordentlig fart, och flytta omkring den i 60 sekunders intervaller för att snabba på processen. Eller lägg den åt sidan och låt en fin glödbädd bildas under ca 20 minuter.


Göra upp eld i en eldstad
- Lägg veden i kors, i en fyrkant
- Placera papper eller näver i toppen av brasan, under de översta vedträna.
- Blås varm luft upp i skorstenen i cirka 30 sekunder för att få till ett bra drag och för att minska mängden rök som riskerar att komma ut i rummet.
- Rör vid ditt utplacerade papper eller näver med spetsen på Looft Lighter och slå sedan på
- När materialet har tänts på, flytta Looft Ligthern lite tillbaka och fortsätt sikta på samma plats i 60 sekunder eller tills du har en bra eld.
- Låt en eventuell kaminlucka stå lite öppen medan elden tar sig.
När flammorna falnat och och glödbädden börjar bildas så är det dags att lägga på 2-3 nya vedträn.

Läs mer