Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår

Beställ Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - BBQ Grillställ Kycklinglår inom kategorin Grillpannor.

Produktinformation

Med denna praktiska kycklinglårhållare grillar du lätt upp till tolv välkryddade kycklinglår eller vingar. Du behöver inte passa på samma vis och springa till grillen och vända på dem hela tiden.

Se gärna också

Skeppshult - Professional Grillpanna fyrkantig 25x25 cm -25%

Skeppshults fyrkantiga gjutjärnspanna från serien Professional kommer med en mängd fördelar som gör att du kommer lyckas i köket. Den är framtagen för att hålla i många år framöver och är en glädje att ställa fram på spisen, fungerar på alla typer av hällar.

Denna panna är ett brilliant konstverk från Skeppshult. Ensam i sitt slag i den bemärkelsen att varje detalj gjuts i en unik sandform som sedan slås sönder. En häftig känsla att ha en panna som ingen annan har. Ett stolt hantverk från de småländska skogarna.

Denna panna har en naturlig non-stick av svensk ekologisk rapsolja. Dess botten är 5 mm tjock för att kunna sprida värmen jämnt, få fin stekyta och för att hålla formen i generationer. Bottnen är dessutom precisionssvarvad vilket gör att pannan står stabilt på spisen även vid mycket hög värme.

Handtaget är ett självventilerande stålskaft och pannan har stödhandtag som förenklar hantering. Kanterna runtom är handslipade.

- Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti
- Mått 25x25 cm
- Höjd 2,5 cm
- Svarvad bottendiameter 21,5 cm
- Vikt 3,25 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Iittala

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från PR Home

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Gustavsberg

Se alla produkter