Sidan innehåller annonslänkar
Laguiole

Stekkniv 2-pack Rostfri matt

Kontrollera pris

Köp nu

Exklusiva stekknivar mattborstat rostfritt stål, utmärkta till framför allt kött. Varje kniv tillverkas helt för hand i Laguiole, Frankrike, och ryggen på handtaget pryds av ett mönster, unikt för hantverkaren som står bakom verket, samt Laguiole en Aubracs ikoniska bi. Sa¨ljs i 2-pack. Laguioles bestick håller otroligt hög kvalitet och Laguiole lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Besticken kommer i en lyxig trälåda, vilket gör dem till en perfekt present.


Beställ Stekkniv 2-pack Rostfri matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stekkniv 2-pack Rostfri matt inom kategorin Grillknivar.

Läs mer...
Kategori: Grillknivar
Artikelnummer: 113873
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Apotek  intim

Apotek intim från RFSU

Se alla produkter
Gräsklippare  grästrimmers

Gräsklippare grästrimmers från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.