Sidan innehåller annonslänkar

That! - Glasskopa upptining


Jämför produkt That! - Glasskopa upptining online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten That! - Glasskopa upptining i kategorin Glasskopor här hos oss.

Produktinformation

Värmeledande glasskopa ScoopThat. Metaller och vätska i glasskopans handtag leder – på bara få sekunder – värmen från din hand ut i skopans metallring, så att det blir enkelt att göra fina, stora och massiva glasskulor.

Skopans ”non-stick” beläggning ser till att glassen lätt lossnar och gör den enkel att använda och arbeta med. ScoopTHAT glasskopa är naturligtvis också godkänd för hantering av livsmedel. .

Se gärna också

Küchenprofi - Küchenprofi Glasskopa Värmeledande

Med glasskopa från Küchenprofi blir det enkelt att få till de där perfekta glasskulorna. Glasskopan är tillverkad av aluminium och är fylld med en värmeledande vätska som gör att skopan glider smidigt trots att glassen precis har tagits ut från frysen. Medeltemperaturen i en frys är -18°C och glasskulorna behåller sin fasthet även efter att de har skopats ur.

Skopan är stabil och med ergonomiskt utformat handtag och passar även bra för att forma kulor av förslagsvis ris och puré eller gräddostbollar till desserten. Kulorna blir 4,5 cm i diameter.

Observera att vi rekommenderar att glasskopan handdiskas då den kan bli missfärgad i diskmaskin.

Läs mer