Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Glasskopa Palina

Jämför produkt Gefu - Glasskopa Palina online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Glasskopa Palina i kategorin Glasskopor här hos oss.

Produktinformation

Skapa perfekta glasskulor i sommar med denna skopa från Gefu. Skopan är gjord i aluminium vilket gör att den leder värme lättare än kyla, det gör att den med lätthet glider genom även de hårdaste av glassar.

Se gärna också

Westmark - Glasskopa Profi -25%

Skopa glassen som ett proffs med denna effektiva glasskopa från tyska Westmark. Formar snygga runda glasskulor i exakt samma storlek. Du skopar upp glassen i skeden och sedan trycker ihop skaftet över serveringstallriken eller glasstruten, då lossar glassen och du får ett snyggt serveringsresultat, snabbt, enkelt och kladdfritt! Du kan även använda den till annat som ris, puré och mos. Rejäl och robust i rostfritt stål.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Stekpincetter

Stekpincetter från Rösle

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BOOMING BOB

Se alla produkter